OFFICIAL DEALER

Gasinstallaties

LPG-installaties

LPG-installatie in uw RAM stock of andere Amerikaanse wagen?

Een LPG-installatie maakt uw Amerikaanse wagen – die doorgaans zonder wordt geleverd – meteen een stuk aantrekkelijker. US Trucks, met hoofdvestiging in Zulte, is erkend om deze aanpassing voor u uit te voeren. Het resultaat is een auto die krachtiger, zuiniger, soepeler en milieuvriendelijker de baan opgaat. Op heden is LPG veruit de goedkoopste brandstof in België. Wij werken voor de installatie van uw LPG-tank met de producten van Prins Autogas-systemen, al 20 jaar toonaangevend in de ontwikkeling van alternatieve brandstofsystemen voor personenwagens, middelzware en zware bedrijfswagens. Dit alles zonder inboeten aan kwaliteit en veilgheid.

 

 

 

LPG-installatie: wat?

LPG (liquified petroleum gas) is een alternatief voor benzine en dus vooral voordelig bij wagens met een hoger verbruik (zoals Amerikaanse wagens). De investering van de installatiekosten worden met andere woorden snel terugverdiend. Bijkomend voordeel: een motor met LPG-tank is veel milieuvriendelijker én efficiënter (want minder snel verslijtend) dan een diesel- of benzinemotor. Kortom, niets dan voordelen! Zeker aangezien wij met de hoog aangeschreven Prins LPG-installatie werken.

* Prijzen vermeld op de website zijn altijd exclusief BTW, louter indicatief, niet bindend en onder voorbehoud van drukfouten.
Copyright © 2024. All Rights Reserved | Privacy | Website by KMOSites.